logo 3

ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΓΕΡΑΣ

Tα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Γέρας οργανώνουν την υλοποίηση της δράσης «Σχολείο Γονέων Γέρας» στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν έξι (6) ανοικτές Παιδαγωγικές Συναντήσεις.

Σκοπός της δράσης «Σχολείο Γονέων Γέρας» είναι η ενημέρωση και η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα η δράση στοχεύει στην ενημέρωση των γονέων σχετικά με τις ψυχικές, κοινωνικές, πνευματικές και άλλες ανάγκες των παιδιών σε κάθε στάδιο ανάπτυξης τους.

Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί της Γέρας κάνουν ένα σημαντικό βήμα στο χώρο της επιμόρφωσης των γονέων των μαθητών τους, προτάσσοντας κυρίως την αγωνία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση πάνω σε θέματα αντίστοιχα των εισηγήσεων, αναπτύσσοντας τη συνεργασία, τόσο μεταξύ τους όσο και των Συλλόγων Γονέων, που θα έχουν σημαντικό ρόλο συμβάλλοντας στην επιτυχία των συναντήσεων.


Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές για όλους, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το «Σχολείο Γονέων».

FB IMG 1705937401590